ارزدیجیتال

تحلیل ، بررسی و اخبار بازار ارزهای دیجیتال

ارزدیجیتال

تحلیل ، بررسی و اخبار بازار ارزهای دیجیتال

  • ۰
  • ۰

شکست مقاومتی به عبور قیمت از سطوح مقاومتی گفته می‌شود. معمولا پس از شکست مقاومتی حجم معاملات سنگین می‌شود و نوسان قیمتی بالا می‌رود.

مقاومت (resistance) چیست؟

خط مقاومت معمولا در قیمت خاصی قرار دارد که عرضه یک دارایی در آن قیمت از تقاضای بازار بیشتر می‌شود و اشباعی در بازار به وجود می‌آورد که از حرکت صعودی قیمت جلوگیری می‌کند.

توضیح شکست مقاومتی

شکست مقاومتی فرصت معامله بسیار خوبی می‌تواند باشد. تریدرهای حرفه‌ای که عملکرد بازار را زیر نظر دارند تا الگوهای مختلف را در سطوح مقاومتی پیدا کنند، اغلب ارز یا سهام مورد نظر را بالای سطوح مقاومتی یا زیر خطوط حمایتی می‌خرند.

شکست مقاومتی معمولا با عبور از سطوح مقاومتی و افزایش بی‌سابقه قیمت شناخته می‌شود. هنگامی که سطح مقاومتی شکسته می‌شود، حداکثر قیمت قبلی نقش حمایت را هنگام اصلاح قیمت ایفا خواهد کرد.

مقاومت و شکست مقاومتی (Breakout) در تحلیل تکنیکال چیست؟

نمودار بالایی نشان‌دهنده سطح مقاومتی ۳۷ دلار برای مدت بیش از یک سال است. شکست مقاومتی پس از سپری شدن ۵ ماه از اینکه قیمت این سطح را تجربه کرده و موفق به شکست آن نشده، اتفاق افتاده است. تریدرها با استفاده از این الگوها قیمت‌هایی که پتانسیل مقاومتی دارند را شناسایی می‌کنند تا شکست‌های مقاومتی را تشخیص دهند.

حرکتی که در جهت عکس شکست مقاومتی اتفاق می‌افتد، شکست حمایتی نام دارد که با شکستن سطوح حمایتی همراه است.

دلایل شکست مقاومتی

مقاومت بازار معمولا با جذب تقاضای بیشتر توسط بازار، شکسته می‌شود و منجر به رشد سریع قیمت می‌‌شود.

شکست مقاومتی معمولا در شرایطی که انتظار برای این شکست وجود دارد، اتفاق می‌افتد. برای مثال هنگامی که قیمت در محدوده خاصی نوسان می‌کند و قیمت در حال نزدیک شدن به حداکثر قیمت محدوده است، تریدرهای زرنگ برای شکست مقاومتی آماده می‌شوند تا حداکثر سود را در معامله کسب کنند.

این تریدرها به دنبال الگوهای خاصی نظیر مثلث‌ها، پرچم و سر و شانه در نمودارها می‌گردند تا سطوح مقاومتی را بطور دقیق شناسایی کنند و هنگام نزدیک شدن قیمت به این مناطق آن را تحت نظر داشته باشند.

شکست‌های مقاومتی گاهی اوقات به دلیل اخبار و وقایع مهم پیش می‌آید، اما پیش‌بینی این شکست‌ها سخت و دشوار است.

نحوه معامله در شکست مقاومتی

معامله کردن پس از شکست‌های مقاومتی هنگامی که بازار تمایل به روند صعودی بلندمدت نشان می‌دهد، از بهترین نوع معاملات است. سرمایه‌گذارانی که این استراتژی را دنبال می‌کنند وظیفه پیدا کردن سطوح مقاومتی و دنبال کردن قیمت و حجم معاملات در محدوده نزدیک به این سطوح را به عهده دارند.

با نزدیک شدن قیمت به این سطوح در صورت همراه بودن با حجم بالای معاملات، شکست مقاومتی تایید شده و موقعیت خرید (Long Position) باز می‌شود. پس از اینکه سطح مقاومتی شکسته شد و قیمت رشد کرد، معمولا اصلاح قیمت کوتاه مدتی شاهد هستیم که برای به تعادل رساندن عرضه و تقاضا انجام می‌شود. تریدرهای باتجربه معمولا در اصلاح قیمتی وارد موقعیت خرید می‌شوند و قیمت توقف ضرر خود را کمی پایین‌تر سطح مقاومتی قرار می‌دهند.

منبع: Investopedia

مقاومت و شکست مقاومتی (Breakout) در تحلیل تکنیکال چیست؟

  • ۹۷/۱۲/۱۹
  • ارز دیجیتال

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی